Üdvözöljük a Varga Design honlapján!

Nyelvek


1052 Budapest, Haris köz 6.

+(36) 1 318 4089

Üzletünk: 1052 Budapest, Haris köz 6. (Térkép) | Telefon/Fax: +(36) 1 318 4089

Rólunk

Varga Miklós ötvösmûvész közel 40 éve tervez egyedülálló ékszereket, ezüstbõl, aranyból, platinából, drágakövekbõl és tahiti gyöngybõl.

A manufaktúrában elõállított összes darab kézi munkával készül. A különleges „pókháló technikával szõtt” mestermûveket nemzetközi szabadalom védi.

Ezekkel az ékszerkülönlegességekkel a mûvész számos díjat nyert nemzetközi kiállításokon és így válhatott több királyi család beszállítójává. Szalonja a belvárosban, a Váci utcából nyíló Haris köz 6. szám alatt található.

 

Hagyd magad behálózni…

E globalizálódó világban egyre fontosabbá válik egy újfajta, követelõzõ figyelem a személyesség irányába.

A Varga Design legújabb kollekciói azért készülnek, hogy kielégítsék ezt az egyre növekvõ igényt az egyéniség megtalálására.

Innovatív modelljeit a Varga Design egy eddig ismeretlen eljárás, a hálótechnika segítségével valósítja meg. Ez egy saját fejlesztésû szabadalom, mely már az évszázad nagy lehetõségét, a lézertechnikát alkalmazza. Ezzel egyidejûleg a finom fémszálak szövése megkívánja, hogy minden egyes ékszer kivitelezése a manuális munka aprólékosságával, szeretetével és odafigyelésével történjen.

Az ehhez legméltóbb anyag pedig természetesen, a nemesfémek legnemesebbje: a platina. Ez a fehér, csillogóan aktuális, tiszta fém tökéletesen hangsúlyozza a gyémántok fényét.

Így tükrözõdik valóban a természet ajándékozta ötlet: egy pókhálón összegyûlt harmatcseppekben megcsillanó elsõ napsugár.

Ahogy a pók sem szõ két teljesen egyforma hálót, a Varga Design ékszerei is egyedülállóak, rendkívüliek, megismételhetetlenek.

Gyûrûk, nyakékek, melyekben a fém a levegõvel játszik, élo, vibráló formákat teremtve. A platinaszálak hálóvá alakulnak, majd légies könnyedséggel ölelik körül a teret. A fém összefonódik, feltekeredik, keresztezi önmagát, így adva harmonikus egységet a káosznak.

Határvonalak ezek, melyek segítenek a túlságosan egyforma horizontokon túllépni.
A kizárólag kézmûves technikával készült alkotásokat a Varga Design garantálja.

Ékszerek, melyek elbûvölték a minõség szerelmeseit és tovább hódítanak a hazai és a nemzetközi közönség köreiben.